Invitatii nunta

Cred ca toti ne dorim o nunta ca in povesti dar foarte important este si cum anuntam marele eveniment. Fie ca va doriti o nunta eleganta tematica, amuzanta sau in orice alt fel, invitatia este prima impresie Eu va recomand invitatiile de la Deluxe-Cards.ro. Daca nunta va fi una eleganta atunci invitatiile Clara sunt tot ce va trebuie. Prin aceste invitatii veti transmite exact ce va doriti. Categoria Emma 2014 va ofera atat invitatii comice cat si elegante. Daca as mai putea alege inca odata invitatia de nunta cu siguranta ar fi aceasta: O gasiti in colectia Alice (cum o mai cheama si pe fetita mea). Pentru bugete mai mici puteti vizualiza invitatiile Ekonom, preturi mici dar ivitatii foarte frumoase… Daca tot am luat la rand toate categoriile de invitatii vreau sa va anunt ca nu mai am decat 000186doua de prezentat, nu e bine sa vezi nici prea multe ca dupaia nu mai stii ce sa alegi. Eu am fost la un targ de nunti si ma durea capul de la cate invitaii am vazut si mana de la cate pagini am intors. Pana la urma tot online am gasit invitatia perfecta. Si cum ziceam… in colectia Kristal 2014 gasiti invitatii noi si frumoase, nici nu mai stiu cum sa le zic pentru ca imi plac toate. Iar peste colectia Erdem chiar sa nu sariti, chiar daca e ultima sigur nu veti fi dezamagiti de ce o sa gasiti.

 

Invitatii nunta Deluxe Cards

Daca nu va incadrati in nici una din aceste categorii, atunci va puteti alege invitatii creative pe care le puteti modifica. Acestea va permit sa modificati unele elemente grafice legate de text si fotografii, structura ramanand insa aceeasi. 

Din toate categoriile exista si invitatii la promotie, poate ati pus ochii pe ceva si o puteti lua la un pret mai bun. Eu va urez sa aveti o nunta frumoasa si casa de piatra!

Sau poate vreti sa incercati sa le faceti singuri, afla cum 🙂

Lasă un comentariu