Ziua mutarii mele

Credeati ca o companie de transport doar va muta mobila si ca oricine ar putea face asta? Asa credeam si eu. Ganditi-va din nou. Chiar daca nicio mutare nu este tipica, va voi povesti ziua in care m-am mutat eu. Pentru a se desfasura totul asa cum vroiam, am angajat o firma de mutari si transport mobila.

07:00 M-am trezit pregatit pentru marele eveniment din viata mea. Desi compania ma anuntase ca nu trebuie sa fiu prezenta si pot merge la o plimbare, m-am gandit ca trebuie sa vad ce se petrece. Asa ca m-am imbracat, am mancat rapid micul dejun, am avut timp chiar si pentru o cafea.

08:00 La usa mea isi fac aparitia angajatii companiei de mutari, plini de energie si cu zambetul pe buze. Acestia au o discutie in care li se aminteste rapid practicile de ridicare sigura, normele de siguranta si importanta serviciilor exceptionale pentru clienti.

08:30 Am primit sarcinile mele. S-a verificat camionul, asigurandu-se ca totul functioneaza perfect, toate obiectele au fost inventariate cu atentie. Fiecare aparat este contabilizat si in stare de functionare. Pana acum e mai bine decat ma asteptam. A disparut stresul pentru o secunda si privesc detasat actiunile firmei de mutari.

08:45 Am avut parte de o prezentare in care le-am spus clar asteptarile mele, iar ei si-au ilustrat o uimitoare abilitate de comunicare si de precautie pentru a obtine detaliile corecte. 09:00 Am semnat documentele mutarii.

09:15 Au inceput incarcarea mobilierului in vehicul. Sunt surprins de grija pe care au acordat-o tabloul meu special adus din Irlanda, pentru care aveam o teama neobisnuita. Au inteles perfect cat de valoros este pentru mine.

11:15 Pana la ora asta am reusit sa raspund tuturor intrebarilor fiicei mele de 8 ani care isi face griji despre manipularea colectiei ei de papusi.

12:00 Dupa ce ne-am asigurat ca totul este ambalat si pregatit pentru transport, am pornit spre noua mea casa.

14:00 Dupa un drum usor obositor pentru mine am ajuns la destinatie. Baietii au inceput sa descarce lucrurile mele din camion si sa le duca in casa.

17:30 Suntem aproape de finalizarea primei mele mutari iar senzatia pe care o am este de incantare. Totul este asezat in siguranta la locurile indicate de mine. Sunt uimit de modul in care firma de mutari s-a ocupat de obiectele mele. Atunci mi-am dat seama ca nu as fi putut face asta fara ajutorul lor. Sunt mandru de alegerea pe care am facut-o si dupa de termina totul primesc factura, iar membrii echipei se retrag.

12:00 Sunt in noua mea locuinta. Sentimentul este greu de descris, sunt obosit dar in acelasi timp euforic si nerabdator sa cunosc cartierul si vecinii. Dar inca sunt inconjurat de o multime de cutii etichetate, asa ca noaptea asta o vom petrece la un hotel din apropiere. La urmatoarea mutare cu siguranta o sa aleg un pachet care include si despachetarea. La finalul zilei puteam doar sa fiu fericit ca totul este asa cum trebuie si nu am avut incidente. Au fost si cateva momente dificile dar cu rabdare le-am gestionat si le-am depasit.unnamed

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s