Pregatiti de test? Am testat Flanco suport clienti non-stop

Nu cred ca exista prea multe persoane multumite de serviciul de relatii cu clientii, de orice fel ar fi el, asa ca nu cred ca suna prea multa lume decat in situatii extreme. Te gandesti uneori ca sunt prea speriati de cat trebuie sa astepte pana le raspunde cineva la telefon si nu mai suna asa ca ai o minima speranta ca de data asta o sa fie mai bine. Dar dupa 10 minute de asteptare dezamagirea se accentueaza si iti vine sa renunti… numai ca ai nevoie sa vorbesti cu operatorul neaparat. Va e cunoscuta povestea? Dar cum ar fi ca de data aceasta povestea sa sune altfel? Sa folosesti serviciul de asistenta telefonica si sa ti se raspunda in maxim 40 de secunde?

Vestea buna e ca #Flanco a muncit foarte mult pentru a ajunge la aceasta performanta a serviciului #suportclientinonstop si parerea mea e ca a reusit. Am sunat si eu si mi-au raspuns in 30 de secunde, i-am pus operatorului cateva intrebari pentru ca aveam cateva curiozitati si gata. Va pun si filmuletul cu conversatia in care puteti vedea si timplul de raspuns.

Va incurajez sa sunati fara frica la SUPORT CLIENȚI NON-STOP de la Flanco si sa le puneti orice intrebare. Acestea sunt numerele de telefon: 037.447.71.00 sau 021.203.81.70. Chiar raspund super rapid!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s